Agenda

Actueel

EEN LANDSCHAP VAN HERINNERINGEN

SNIPPERBERICHTEN voor landschapschrijvers en begeleiders

Onregelmatig verstuur ik Snipperberichten over het werken met levensverhalen. Achtergronden, aanwijzingen en methodiek. Voor wie meer wil dan de oefeningen. Mededelingen, boekbesprekingen, citaten, teruggevonden knipsels en artikeltjes, fragmenten uit lezingen die ik ooit gaf, artikelen die ik over mijn werk schreef… het is een potpourri van allerlei wetenswaardigheden over het werken met levensverhalen.

Want hoe doe je dat nu, werken met die oefeningen? Waar moet je op letten als je een groep wilt begeleiden? Hoe bouw je een cursus op? De Snipperberichten gaan ook over de methode. Achtergrondinformatie, literatuurverwijzingen, tips en ideeën voor het werven van een groep of voor het lesgeven. Stof voor mensen die met anderen werken rond levensverhalen, zoals docenten schrijven, werkers in de geestelijke gezondheidszorg, activiteitenbegeleiders, creatief therapeuten, psychologen, biografisch werkers, geestelijk verzorgenden, pastores, en ouderenadviseurs.

De Snipperberichten zijn gratis. Oudere Snipperberichten vind je net als de oefeningen op mijn site.

Heb je belangstelling voor de Snipperberichten?

Hier klikken om je aan te melden. Als je op de mailinglijst staat krijg je de berichten vers van de pers per mail in een word-document.

Naar alle Snipperberichten

Kleine cursussen